caclASR administratiekantoor is een kleinschalig kantoor gevestigd in Brouwershaven Wij verzorgen een breed pakket van diensten op administratief- en fiscaalgebied. Ook kunnen wij ondersteuning geven bij tijdelijke onderbezetting en het wegwerken van achterstanden op administratief gebied.

ASR administratiekantoor richt zich met name op ondernemingen en zelfstandigen in het  midden- en kleinbedrijf.
Veel ondernemers worden jaarlijks geconfronteerd met een tegenvallende nota van de accountant. Klachten als ‘geen gespecificeerde nota’ en ‘uurtarieven zijn veel te hoog ‘ worden regelmatig geuit.

Desalniettemin blijft een relatie met de accountant vaak (nog) jaren in stand. Misschien dat het voor u eens tijd wordt voor een administratiekantoor.

boekhASR administratiekantoor is een kantoor dat zich wil onderscheiden door de kosten van dienstverlening voor onze relaties zo laag mogelijk te houden en toch de kwaliteit leveren die van een administratiekantoor mag worden verwacht.

Door een optimale mix van persoonlijke aandacht, automatisering en flexibiliteit kunnen wij u een op maat gesneden dienstenpakket leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Hierdoor krijgt u alle ruimte zich te concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

 

Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.